Elly Veltman

Executive Assistant

Elly Veltman - Executive Assistant

Als verpleegkundige heb ik een aantal jaar met veel liefde in het ziekenhuis gewerkt, toch besloot ik daarnaast weer te gaan studeren. Het werd Communicatie aan de hogeschool in Eindhoven, een brede en leuke opleiding. Op het reclame bureau waar ik na mijn studie ging werken, pakte ik naast media ook het office management op, en daar bleek mijn hart te liggen. Regelen, coördineren, plannen en toch ook een beetje mogen 'zorgen voor'.

Na mijn verhuizing naar Amsterdam heb ik diverse functies als office manager of executive assistant gehad, waaronder zo'n 10 jaar office- en facility management bij Booking.com. Hier heb ik veel geleerd en mogen doen. Het fijnst voel ik me in een ondersteunende rol met een divers takenpakket, en dat dan bij een interessante organisatie in een leuk, hecht team. Dat is precies waarom ik werken bij Independent Recruiters zo leuk vind.

Bij mij kom je terecht als het gaat om onze administratie, de facturatie en het debiteurenbeheer, contracten voor opdrachtgevers en kandidaten en de verwerking/verloning voor onze tijdelijke krachten.

Kun je de vacature die je zoekt niet vinden?

Meld je aan voor een JobAlert en krijg per e-mail bericht zodra de vacature beschikbaar komt!